Kuro to yami
2 participanți
RPG cu psycho :: RPG :: RPG
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Kuro to yami
Asahina:
Stateam in camera de camin, citind linistit o carte dupa ce terminasem de despachetat. Eram fericit cu noua camera- nu era luminoasa si nici prea inghesuita, deci perfecta.
Stateam in camera de camin, citind linistit o carte dupa ce terminasem de despachetat. Eram fericit cu noua camera- nu era luminoasa si nici prea inghesuita, deci perfecta.
Re: Kuro to yami
Katsu:
Nici nu imi amintesc cum ajunsesem aici. Eram atat de adormit, inca nu imi puteam aminti chiar nimic? Destul de bizar intr-o astfel de perioada. In fata mea era un coridor destul de lung. M-am sprijinit incet de perete si am continuat sa inaintez in liniste. Cand am ajuns la o usa ce parea mai deosebite, m-am oprit. Deosebita? Era identica, din cate se parea. Dar atmosfera era diferite. Fara sa gandesc, am deschis usa.
Psycho XD
Nici nu imi amintesc cum ajunsesem aici. Eram atat de adormit, inca nu imi puteam aminti chiar nimic? Destul de bizar intr-o astfel de perioada. In fata mea era un coridor destul de lung. M-am sprijinit incet de perete si am continuat sa inaintez in liniste. Cand am ajuns la o usa ce parea mai deosebite, m-am oprit. Deosebita? Era identica, din cate se parea. Dar atmosfera era diferite. Fara sa gandesc, am deschis usa.
Psycho XD
Psycho- Mesaje : 113
Data de înscriere : 24/12/2012
Asahina:
Am observat ca a intrat un tip in camera de camin, asa ca am intrebat curios:
- Aghm, scuza-ma, tu esti colegul de camera?
Am observat ca a intrat un tip in camera de camin, asa ca am intrebat curios:
- Aghm, scuza-ma, tu esti colegul de camera?
L-am privit pret de cateva secunde, dupa care m-a izbit realitatea. Coleg? De asta am ajuns aici? Stateam cam prost cu memoria si devenea enervant. Inidferent care era adevarul, am ales sa raspuns fara sa gandesc:
-Da, eu sunt colegul tau de camera.
Psycho XD
-Da, eu sunt colegul tau de camera.
Psycho XD
Am inchis usa in urma mea si am inaintat privind tacut camera. Era o tacere incredibila. Parca ar fi fost -10 decibeli. M-am asezat pe patul ce era liber si am continuat sa tac.
Psycho XD
Psycho XD
Asahina:
Nu am zis nimic, doar citeam in continuare fiind captivat de cartea din mainile mele.
Nu am zis nimic, doar citeam in continuare fiind captivat de cartea din mainile mele.
M-am ridicat din pat si m-am plimbat prin camera, incercand sa observ ceva cu care mi-as putea ocupa timpul. Dupa cateva incercari ce au esuat, m-am asezat langa tipul ce se mai afla in camera.
-Ce citesti? am intrebat curios din fire.
Psycho XD
-Ce citesti? am intrebat curios din fire.
Psycho XD
Asahina:
Ridicasem privirea din carte si am raspuns scurt inainte sa-mi reiau cititul:
-Faust.
Ridicasem privirea din carte si am raspuns scurt inainte sa-mi reiau cititul:
-Faust.
Am privit coperta cartii, incercand sa disting cat puteam de bine totul. Dupa, m-am trezit la realitate si am tresarit la auzirea acelui nume. Faust... cel ce a facut pactul du Diavolul. Una din legendele pe care nu cred ca le voi uita prea curand.
-Hmm, am citit ceva de genul. Faust, cel ce a facut pactul cu Diavolul, corect? am mintit cu prima pare, cat de bine am putut.
Psycho XD
-Hmm, am citit ceva de genul. Faust, cel ce a facut pactul cu Diavolul, corect? am mintit cu prima pare, cat de bine am putut.
Psycho XD
Asahina:
- Corect. M-a fascinat mereu drama Faustiniana ca sa nu mai zic de criticile literare aduse cartii.
Am raspuns calm.
- Corect. M-a fascinat mereu drama Faustiniana ca sa nu mai zic de criticile literare aduse cartii.
Am raspuns calm.
-Hmm, cred si eu.
Am spus si m-am aplecat pentru a vedea mai bine randurile ce erau scrise. Totusi, mi-am retras privirea de la acele randuri pentru a-i observa trasaturile persoanei de langa mine.
Psycho XD
Am spus si m-am aplecat pentru a vedea mai bine randurile ce erau scrise. Totusi, mi-am retras privirea de la acele randuri pentru a-i observa trasaturile persoanei de langa mine.
Psycho XD
Asahina:
Am continuat sa citesc calm si linistit, facand abstractie totala de cel de langa mine.
Am continuat sa citesc calm si linistit, facand abstractie totala de cel de langa mine.
Am continuat sa ii observ toate detaliile persoanei. Parul avea o nuanta interesanta de auriu, iar ochii erau deosebiti. In momentul in care o suvita ii cazuse pe frunte, am dat-o incet la o parte.
Psycho XD
Psycho XD
Asahina:
Cand am simtit mana lui pe parul meu il privisem curios, spunand calm:
- Aghm, s-a intamplat ceva?
Cand am simtit mana lui pe parul meu il privisem curios, spunand calm:
- Aghm, s-a intamplat ceva?
-Nimic, am spus fara sa ma grabesc. Credeam ca te-ar deranja acea sutiva peste ochi, ma insel? am intrebat si nu l-am scapat din ochi nici pentru o secunda.
Psycho XD
Psycho XD
Asahina:
Zambisem scurt si am raspuns la fel de calm, in timp ce mainile mele intorceau pagina:
-Nu, nu te inseli.
Zambisem scurt si am raspuns la fel de calm, in timp ce mainile mele intorceau pagina:
-Nu, nu te inseli.
-Ma bucur, atunci, am spus si mi-am lasat mana sa alunece incet pe obrazul sau. Pari destul de... care e cuvantul? Inocent? Pur? intrebam curios, in timp ce un zambet bizar mi se schita.
Psycho XD
Psycho XD
Asahina:
- Cred ca asa si sunt.
Am spus avand acel zambet pentru putin pe fata mea, incercand sa revin la citit mai apoi.
- Cred ca asa si sunt.
Am spus avand acel zambet pentru putin pe fata mea, incercand sa revin la citit mai apoi.
-Poate, poate... am spus incet. Pot schimba asta, daca ma lasi.
Mi-am dus din nou mana prin parul sau incet, ciufulindu-l.
Psycho XD
Mi-am dus din nou mana prin parul sau incet, ciufulindu-l.
Psycho XD
-Vei afla curand, am spus si i-am luat cartea din mana, punand-o intr-un loc cat mai sigur. Nu voiam sa fie rupta sau ceva de acest gen, deoarece era interesanta.
-Acum, putem continua, am zis si m-am aplecat apropiindu-mi buzele de gatul sau, pentru a-l musca cu putere.
Psycho XD
-Acum, putem continua, am zis si m-am aplecat apropiindu-mi buzele de gatul sau, pentru a-l musca cu putere.
Psycho XD
Asahina:
-STAI! Ce naiba ai in cap?!
Am intrebat tresarind puternic si speriindu-ma, incercand sa-l indepartez cat mai repede.
-STAI! Ce naiba ai in cap?!
Am intrebat tresarind puternic si speriindu-ma, incercand sa-l indepartez cat mai repede.
-Oh haide, nu fa pe prostul. Mi-am facut avansuri de cand am intrat pe usa.
Am spus si am inceput sa ling locul pe care il muscasem cu atata pasiune.
Psycho XD
Am spus si am inceput sa ling locul pe care il muscasem cu atata pasiune.
Psycho XD
Asahina:
- Termina si departeaza-te!
Am spus speriat, inghitindu-mi un geamat. Aveam gatul sensibil, dezavantajul meu. Rosise puternic si tremuram de frica.
- Termina si departeaza-te!
Am spus speriat, inghitindu-mi un geamat. Aveam gatul sensibil, dezavantajul meu. Rosise puternic si tremuram de frica.
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
RPG cu psycho :: RPG :: RPG
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum