Kuro to yami
2 participanți
RPG cu psycho :: RPG :: RPG
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Kuro to yami
-Doar spuneam... de obicei voi sunteti timizi, inocenti si nu aveti curajul de a ne infrunta. Esti diferit.
Am spus si mi-am inchis incet ploapele, dar le-am deschis la fel de repede. I-am dat drumul din stransoare si i-am intins mana.
-Ma numesc Ryo Katsu, desi imi poti spune cum doresti.
Psycho XD
Am spus si mi-am inchis incet ploapele, dar le-am deschis la fel de repede. I-am dat drumul din stransoare si i-am intins mana.
-Ma numesc Ryo Katsu, desi imi poti spune cum doresti.
Psycho XD
Psycho- Mesaje : 113
Data de înscriere : 24/12/2012
Am avut intentia de a-l trage intr-o imbratisare, dar m-am abtinut cat de bine am putut.
-Asahina, deci, sm spus si am dat drumul acelei maini.
Psycho XD
-Asahina, deci, sm spus si am dat drumul acelei maini.
Psycho XD
Asahina:
Ma deprtasem de el, luandu-mi cartea in brate si reapucandu-ma s ao citesc, asezandu-ma pe scaunul de la birou.
Ma deprtasem de el, luandu-mi cartea in brate si reapucandu-ma s ao citesc, asezandu-ma pe scaunul de la birou.
O luam de la inceput. Trist, dar mai bine decat nimic. M-am asezat pe patul care nu era ocupat si mi-am inchis ploapele. Nu dormeam, doar stateam astfel, linistit si incercand sa imi recapat memoriile.
Psycho XD
Psycho XD
Asahina:
Eram cuprins de actiunea cartii si incepeam sa fac abstractie de tot ce era prezent in jur.
Eram cuprins de actiunea cartii si incepeam sa fac abstractie de tot ce era prezent in jur.
Mi-am deschis ochii si l-am privit pe Asahina. Era total paralel cu lumea reala. Bineinteles, nu m-ar fi deranjat sa ramana asa ceva mai mult timp. Dar, trebuia sa tac si sa ma abtin de la orice actiuni... necurate.
Psycho XD
Psycho XD
Asahina:
Am zambit scurt, prins in actiunea cartii si uitand de cine sau ce era in jurul meu. Era mult mai interesanta cartea din mainile mele ca orice alt lucru la momentul actual.
Am zambit scurt, prins in actiunea cartii si uitand de cine sau ce era in jurul meu. Era mult mai interesanta cartea din mainile mele ca orice alt lucru la momentul actual.
M-as fi dat cu capul de pereti in acel moment, dar hei, nu vreau sa imi sparg din greseala capul. Ar fi tare trist daca as muri si nu mi-as complet acest "tel al vietii".
Psycho XD
Psycho XD
Asahina:
Am continuat sa rasfoiesc paginile cartii, cuprins fiind de complexitatea acesteia. Trebuia sa recunosc ca nimerisem un scriitor bun.
Am continuat sa rasfoiesc paginile cartii, cuprins fiind de complexitatea acesteia. Trebuia sa recunosc ca nimerisem un scriitor bun.
-Stii, ai putea socializa mai mult, spun dupa cateva momente de gandire ce parca ar fi fost ani. Sau chiar decenii. Secole suna mai sexy. parca Ar fi Sex, doar ca il de x e cole.
Psycho XD
Psycho XD
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
RPG cu psycho :: RPG :: RPG
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum